Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-08@20:59:57 GMT

مسترکارت‌ها آمریکایی هستند یا ایرانی؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۳۹۱۸

مسترکارت‌ها آمریکایی هستند یا ایرانی؟

مسترکارت از جمله کارت‌های بین‌المللی آمریکایی است که سال گذشته در فضای پسابرجام بحث‌های زیادی در رابطه با امکان اتصال به شبکه و استفاده ایرانی‌ها از آن مطرح شد؛ اواخر مرداد ماه سال گذشته (۱۳۹۵)  بود که از سوی شرکت پست اینگونه اعلام شد که در راستای توسعه همکاریهای دو جانبه به ویژه تعاملات مالی، شرکت پست در زمینه خدمات مستر کارت با شرکت ویژن کارت ایرانیان مشارکت می‌کند و متقاضیان پس از دریافت مستر کارت ایرانیان از طریق وب سایت شرکت مذکور می توانند نسبت به شارژ کارت صادره اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا یکی از اعضای هیات مدیره پست از انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت ویژن کارت ایرانیان خبر داده و گفته بود که این شرکت مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح داخلی و بین المللی را کسب کرده و تنها شرکت داخلی مورد تایید از سوی مستر کارت جهانی است.

غلامرضا نجاری -عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست-  با اشاره به دسترسی آسان هموطنان به واحدهای پستی بیان کرده بود که براساس توافق صورت گرفته فرایند های احراز هویت، ثبت نام، تایید و تحویل این کارت های اعتباری به پست سپرده شده است. متقاضیان پس از دریافت کارت از طریق وب سایت شرکت مذکور می توانند نسبت به شارژ کارت صادره اقدام کنند.

اما مدت چندانی از انتشار این خبر نگذشته بود که این موضوع از سوی سخنگوی شرکت آمریکایی مسترکارت تکذیب و  تاکید شد مستر کارت هیچگونه فعالیتی در ایران ندارد. "سِز آیسِن"، سخنگوی این شرکت با تأکید بر اینکه هیچگونه فعالیتی در ایران نداریم، اینگونه عنوان کرده بود که تا زمانیکه ایران همچنان در حلقه تحریم آمریکا باشد اجازه فعالیت  در این کشور را نداریم.

در حالی که در پاسخ به اظهارات او، غلامرضا نجاری تاکید کرده بود که پست جمهوری اسلامی از طریق شرکت واسط، این کارتها را در دفاتر پستی به فروش می رساند.  مسئولان شرکت پست و وزیر ارتباطات دولت یازدهم از ارائه مسترکارت به ایرانیان خبر داده و متذکر شده‌ بودند که شرکت ملی پست در راستای توسعه خدمات خود ثبت نام و صدور مسترکارت به ایرانیان را به نمایندگی از یک شرکت داخلی  انجام می‌دهد.

غلامرضا نجاری گفته بود که از آنجا که شرکت پست به نیابت از سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی خدمات دیگر دستگاه‌ها را به مشتریان ارائه می‌کند، با هدف تسهیل مبادلات ارزی خرد، با انعقاد قرارداد با شرکت "ویژن کارت ایرانیان" عملیات مربوط به توزیع و تحویل کارتهای پیش پرداخت (prepaid) به متقاضیان را پس از احراز هویت برعهده دارد.

پیش از این نیز حامد ذوالفقاری - مدیرعامل شرکت ویژن کارت - نیز با بیان اینکه سخنگوی مستر کارت امکان فعالیت این شرکت از طریق شرکتهای واسط را تکذیب نکرده اعلام کرده بود که مدارک احراز صلاحیت این شرکت مبنی بر اجازه توزیع کارتهای بین المللی موجود بوده و مشخصاً از این شرکت به عنوان نماینده رسمی در زمینه واگذاری کارتهای اعتباری بین المللی یاد شده است.

 اما حسین مهری - مدیرعامل شرکت پست - مهرماه سال گذشته در پاسخ به پیگیری سرنوشت طرح مسترکارت ایرانیان توضیح داد: عرضه این کارت‌ها به شکل محدود صورت می‌گیرد اما در عرضه گسترده آنها به دلیل برخی مشکلات جزئی هنوز وارد نشده‌ایم که این مشکلات در حال حل شدن است. همچنین به دلیل موضوع تحریم‌ها صلاح بر آن است که فعلا توضیحات بیشتری دراین خصوص مطرح نشود اما در نهایت زیرساخت‌های اجرایی این طرح در حال آماده سازی است.

مدیرعامل پست همچنین گفته است که برای ارائه این خدمات اکنون تلاش داریم تاییدیه‌ای از بانک مرکزی دریافت کنیم. اجرای این طرح با حاشیه‌های متعدد همراه شد و به همین دلیل ما سعی کردیم برای اجرا از بانک مرکزی تاییدیه لازم را دریافت کنیم. چراکه به هیچ عنوان دوست نداریم در آینده اتفاقی رخ دهد که ما شرمنده شهروندان شویم.

در شرایطی که گفته می‌شد شرکت ملی پست قصد دارد تا با دریافت تاییدیه از بانک مرکزی و با ضمانت یک بانک این طرح را به صورت وسیع‌تری و در کل کشور اجرا کند،   مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی اسفندماه اعلام کرد که با توجه به این‌که مسترکارت مشمول تحریم‌های اولیه و یک طرفه است فعلا ارتباط مستقیمی با آن نداریم، اما وی از مذاکراتی با شبکه‌های غیرآمریکایی و احتمال به نتیجه رسیدن آن در سال ۹۶ خبر داده بود.

تا اینکه مدیر عامل شرکت ملی پست اخیرا  از ارائه مستر کارت به صورت محدود در تهران خبر داده  و گفته بود که تعهد این کارت‌ها با شرکت ثالث طرف قرارداد با پست است و کسانی که به مستر کارت نیاز دارند اکنون می‌توانند از این امکان استفاده کنند. آنطور که در برخی رسانه‌ها اعلام شد، وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مستر کارت در منطقه ۱۵ پستی به صورت محدود در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، عنوان کرده است که  با توجه به مذاکره‌های صورت گرفته و رفع برخی محدودیت‌ها، در آینده‌ای نه چندان دور مسترکارت به صورت گسترده در اختیار متقاضیان سراسر کشور قرار می‌گیرد.

ظاهرا در حال حاضر در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه به ویژه تعاملات مالی، شرکت پست در زمینه خدمات مستر کارت با شرکت ویژن کارت ایرانیان مشارکت می‌کند و متقاضیان پس از  ثبت نام در پست و دریافت کارت از طریق وب‌سایت شرکت ویژن کارت ایرانیان، می‌توانند نسبت به شارژ کارت صادر شده اقدام کنند.

با پی‌گیری‌های  خبرنگار ما در مورد چند و چون ارائه این ویژن کارت‌ها که ادعا شده در ۱۹۰ کشور دنیا اعتبار دارد، روابط عمومی شرکت ملی پست، نقش شرکت ملی پست را تنها ثبت‌نام و انجام امور اداری مرتبط با این کارت‌ها اعلام کرد و مسئول حقیقی ارائه این کارت‌ها را شرکت ویژن کارت ایرانیان اعلام کرد. همچنین تضمین‌های مالی این خدمت را متوجه تصمیمات بانک مرکز دانستند. اما اینکه در آینده اگر مشکلی متوجه دارندگان این کارت‌ها باشد کدام نهاد باید مسئولیت نهایی را برعهده داشته باشد به نظر هنوز قطعی نشده است.

انتهای پیام

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟

دبیر ستاد حقوق بشر به شیوه آمریکایی حقوق بشر و برخوردهای تهاجمی با زنان و دختران معترض در آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، با انتشار تصاویری از برخوردهای خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با زنان و دختران معترض در دانشگاه‌های آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس، به اظهارات متزوّرانه رئیس‌جمهور این کشور درباره زنان و دختران ایرانی پرداخت.

متن این پیام به شرح زیر است:

حقوق بشر آمریکایی: پیام نوروزی بایدن: آمریکا همچنان در کنار زنان شجاع ایرانی خواهد ایستاد، زنانی که برای آزادی‌های خود مبارزه می‌کنند و ما به همراه شرکایمان، مقام‌های ایرانی را در قبال نادیده گرفتن حقوق بنیادین بشر پاسخگو خواهیم کرد! 

چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد...

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • (ویدئو) لحظه رویارویی فانتوم ایرانی با جنگنده آمریکایی در آسمان
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!
  • ببینید | روایت فرمانده سپاه از تماس دور از انتظار آمریکایی‌ها برای تعریف از شناور ایرانی!
  • راهنمای انتخاب بهترین عطر و خوشبوکننده هوا با مستر مدیت
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟