Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز به نقل از راشاتودی، انجمن فین تک روسیه که تحت نظر بانک مرکزی این کشور برای توسعه فناوری های مالی عمل می کند، اعلام کرد که دو سیستم پرداخت ویزا و مستر کارت، از قرار گرفتن در انجمن فین تک روسیه ممنوع شده است.

 

در همین حال سخنگوی انجمن فین تک روسیه گفت: روسیه قصد ندارد به شرکت های خارجی مانند ویزا و مستر کارت، اجازه دسترسی به آخرین فناوری مالی خود را در این کشور دهد و این اقدام، مرتبط با مسائل امنیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فین تک در دسامبر سال ۲۰۱۶ میلادی، توسط بانک مرکزی، اسبربانک، وی تی بی، گازپروم بانک، آلفا بانک و دیگر بانک ها و موسسات مالی مهم روسیه تاسیس شد. هدف اصلی این مرکز، توسعه و اعمال راه حل های جدید فناوری و دیجیتال کردن اقتصاد روسیه است.

 

همچنین فین تک بر روی روش های توسعه تشخیص از راه دور که شامل فناوری تشخص بیومتریک و نیز اعمال پروژه های بلاک چین آزمایشی و ساخت فضای واحد برای پرداخت های خرده فروشی، در روسیه کار می کند.

 

ولما اوبایف، رییس شورای پرداخت ملی روسیه گفت: شاید این تصمیم فین تک در ارتباط با حفاظت رمزنگاری و دیگر مسائل امنیتی است. در حال حاضر، روسیه سیستم پرداخت خود با نام «میر» را ارتقاء داده و تمامی کارمندان دولتی و مستمری بگیران روسی موظف به تعویض ویزا کارت، مستر کارت و کارت های بدهی خود به میر کارت ها هستند.

 

در ماه می فقط ۳ درصد از روس ها میرکارت های بدهی داشتند و بر اساس یک نظر سنجی، ۷۰ درصد مردم روس اعلام کرده بودند که ضرورتی برای تعویض کارت های خود با میرکارت نمی بینند.  

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد