Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ایرانیان در این شرایط تنها می‌توانستند از کارت‌های بانکی متصل به شبکه ی شتاب استفاده کنند که شبکه‌ای داخلی در کشور است و محدودیت‌های بین‌المللی خاص خود را دارد و بدین صورت از داشتن یک کارت بانکی بین المللی محروم مانده اند.

ویزا کارت و مستر کارت چیست؟ 

ویزا و مستر کارت شبکه‌های بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این معنا که کارت‌های بانکی را در سراسر دنیا به هم متصل می‌کنند و در نتیجه شما اگر شهروند کشوری باشید و در آن کشور کارت بانکی دریافت کنید، می‌توانید از کارت خود در تمامی دیگر کشورها استفاده کنید. اما به این دلیل که ویزا و مسترکارت در ایران فعالیت ندارند، کارت‌های بانکی ایرانی متصل به شبکه ی بانکی شتاب هستند که شبکه ای داخلی است و در نتیجه از کارت بانکی دریافت شده در ایران، تنها می‌توان در خود ایران استفاده نمود.

داشتن ویزا کارت و مستر کارت چه مزیت‌هایی دارد؟

تا کنون شده است که بخواهید سفری خارجی بروید؟ برای سفر خود، چگونه ارز همراه خود برده‌اید؟ قطعاً برای چنین سفری، اگر ویزا یا مستر کارت نداشته باشید ناچارا باید به صورت نقد با خود ارز را خارج کنید که قطعاً خطراتی به همراه دارد. از سویی بلیط هواپیما، هتل و … را باید از طریق آژانس‌های هواپیمایی دریافت کنید چرا که خرید آنها به صورت مستقیم با کارت‌های بانکی ایران غیر ممکن است.

تاکنون شده است نیاز به خرید اپلیکیشنی در موبایل یا نرم افزاری کامپیوتری داشته باشید؟ چه کرده اید؟ خرید این محصولات هم به این دلیل که باید به صورت آنلاین و به دلار خریداری شوند، برای شهروندان ایرانی ناممکن خواهد بود. حتی ثبت نام آزمون‌های زبان یا گرفتن وقت سفارت نیز با کارت‌های بانکی ایرانی مقدور نیست.

حال سوالی که پیش می‌آید این است که با وجود تحریم‌ها و مشکلات دیگر آیا شرایط گرفتن مستر کارت در ایران میسر است؟

امکان دریافت ویزا کارت و مستر کارت در ایران

کمتر تحریمی در ایران پایدار مانده است. تحریم ویزا کارت و مستر کارت هم چندین سال است که در ایران دیگر مشکل جدی محسوب نمی‌شود. ایرانیانی که به هر دلیلی نیاز به ویزا کارت و مستر کارت داشته باشند می‌توانند به راحتی از طریق شرکت ایرانیکارت اقدام به سفارش کارت بانکی مورد نظر خود بکنند. آنها با استفاده از این روش می‌توانند کارت بانکی بین المللی را با نام حک شده ی خودشان بر روی کارت دریافت کرده و از این طریق صاحب یک حساب بانکی بین المللی هم بشوند.

البته تحریم‌های بانکی باعث گردیده است که متأسفانه بسیاری از شهروندان از وجود چنین امکاناتی بی اطلاع باشند. تاجر و بازرگان نداند که می‌تواند حسابی بین‌المللی داشته باشد و بدون نیاز به واسطه مبلغ مورد نظرش را از خریدار دریافت کند، همچنین باعث شده است که پزشکان ندانند که می‌توانند مستقیماً اشتراک مجلات علمی روز دنیا را دریافت کنند و حتی کسانی که قصد مهاجرت یا سفر دارند ندانند که می‌توانند بدون هیچ دشواری و یا استفاده از واسطه‌ها، تمام پرداخت‌های خود را انجام داده یا حتی از قبل از مهاجرت خانه‌ی مورد نظر خود را هم کرایه کنند.

چگونه می‌توان به صادر کنندگان ویزا و مسترکارت در ایران اعتماد کرد؟

تحریم‌ها اصولاً نمی‌توانند تمام روش‌های انجام یک فعالیت را مسدود کنند و دیر یا زود راه‌های جایگزین پیدا می‌شود. در ارتباط با دریافت ویزا و مستر کارت، ایرانیکارت از طریق تفاهم نامه با بانک‌های دیگر کشورهای دنیا، روش‌هایی را ایجاد کرده است که از طریق آن، ایرانیان بدون داشتن اقامت یا ویزا و فقط با یک پاسپورت، حسابی بین المللی در کشوری جز ایران خواهند داشت و از طریق همان حساب است که کارت بانکی ویزا یا مسترکارت خود را دریافت می‌کنند.

در حقیقت از این طریق، یک ایرانی دارای ویزا کارت یا مستر کارت، عملاً تفاوتی با یک فرد ساکن همان کشور که مستر کارت نیز دارد، نداشته و هر دو از خدماتی مشابه استفاده می‌کنند. حتی ایرانیانی که ویزا یا مسترکارت دریافت کرده‌اند، می‌توانند موبایل بانک داشته باشند، از طریق اینترنت بانک حساب خود را رصد کنند و به راحتی به دیگر امکانات دسترسی داشته باشند.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4671961

منبع: مهر

کلیدواژه: ویزا کارت صنعت بانکداری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای دریافت ویزای تایلند

برای ورود به تایلند، اتباع ایرانی نیاز به اخذ ویزا دارند. انواع مختلفی از ویزای تایلند وجود دارد که رایج‌ترین آنها ویزای توریستی، تجاری، تحصیلی و کاری است. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند دقت و ارائه مدارک کامل و معتبر است. در این مطلب شما را با مراحل گام به گام دریافت ویزای تایلند آشنا خواهیم کرد.

مراحل دریافت ویزای تایلند

تایلند با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی بی‌نظیر، مقصدی محبوب برای گردشگران از سراسر جهان است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید، باید با توجه به هدف سفرتان، نوع ویزای مناسب را دریافت کنید. در ادامه شما گام به گام با مراحل دریافت ویزای تایلند آشنا می‌کنیم.

مرحله اول: انتخاب نوع ویزا

اولین قدم، انتخاب نوع ویزای مناسب با توجه به هدف سفرتان است. رایج‌ترین انواع ویزای تایلند عبارتند از:

ویزای توریستی: برای سفرهای تفریحی، بازدید از خانواده و دوستان و شرکت در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی ویزای تجاری: برای سفرهای کاری و بازرگانی ویزای تحصیلی: برای دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزشی تایلند را دارند ویزای کاری: برای افرادی که قصد کار در تایلند را دارند جمع‌آوری مدارک

پس از انتخاب نوع ویزا، باید مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید. لیست کامل مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران موجود است. به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند شامل موارد زیر است:

پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر) فرم درخواست ویزا (به صورت آنلاین یا حضوری قابل تکمیل است) بلیط رفت و برگشت هواپیما اثبات تمکن مالی (حداقل 20 میلیون تومان برای هر ماه اقامت) رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو مدارک مربوط به هدف سفر (دعوت‌نامه، پذیرش‌نامه، پیشنهاد شغلی و ...) تکمیل فرم درخواست ویزا

فرم درخواست ویزای تایلند را می‌توانید به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. در هنگام تکمیل فرم، دقت کنید که تمام اطلاعات را به طور کامل، دقیق و بدون نقص وارد کنید.

پرداخت هزینه ویزا

هزینه اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع ویزا و محل صدور آن متفاوت است. برای پرداخت هزینه ویزا می‌توانید به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.

ارسال مدارک

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه، باید مدارک خود را به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران ارسال کنید. مدارک را می‌توانید به صورت حضوری یا از طریق پست ارسال کنید.

مصاحبه با افسر ویزا

در برخی موارد، ممکن است افسر ویزا شما را برای مصاحبه حضوری احضار کند. در مصاحبه، افسر ویزا سوالاتی در مورد هدف سفرتان، وضعیت مالی شما و سایر موارد مربوط به درخواست شما خواهد پرسید.

دریافت ویزا

در صورت تایید درخواست شما، ویزا در گذرنامه شما الصاق خواهد شد. شما می‌توانید ویزای خود را به صورت حضوری یا از طریق پست دریافت کنید.

شرایط دریافت ویزای تایلند

برای سفر به تایلند به عنوان یک تبعه ایرانی، باید ویزای توریستی این کشور را دریافت کنید. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند ارائه مدارک و اطلاعات کامل و معتبر است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز ویزا تایلند پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به تایلند: گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی برای الصاق ویزا داشته باشد. دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر): عکس‌ها باید جدید، بدون روتوش و از نمای روبرو باشند. فرم درخواست ویزا: می‌توانید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. بلیط رفت و برگشت هواپیما: بلیط رفت و برگشت شما باید به نام خودتان باشد و تاریخ بازگشت آن بعد از انقضای ویزای شما باشد. اثبات تمکن مالی: برای اثبات تمکن مالی می‌توانید از گردش حساب بانکی، گواهی سپرده یا سند ملکی استفاده کنید. رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر: باید رزرو هتل یا مدارک اقامتی خود در تایلند را ارائه کنید. بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو: بیمه مسافرتی شما باید کل مدت سفرتان را پوشش دهد و هزینه‌های پزشکی، بستری شدن در بیمارستان و بازگشت به کشور را شامل شود. نکات مهم: متقاضی باید به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران مراجعه کند و مدارک خود را به صورت حضوری ارائه کند. هزینه ویزای توریستی تایلند حدود 30 تا 40 یورو است. مدت زمان صدور ویزای تایلند 3 تا 5 روز کاری است. ویزای توریستی تایلند در دو نوع یکبار ورود و چندبار ورود صادر می‌شود. اعتبار ویزای توریستی یکبار ورود 30 روز و اعتبار ویزای توریستی چندبار ورود 60 روز است.

موارد زیر می‌تواند شانس صدور ویزای تایلند را افزایش دهد:

داشتن سابقه سفر به خارج از کشور ارائه مدارک مستدل مبنی بر تمکن مالی ارائه رزرو هتل یا مدارک اقامتی معتبر ارائه بیمه مسافرتی با پوشش مناسب دریافت فوری ویزای تایلند در فلای‌تودی

اگر قصد دریافت ویزای تایلند را دارید، فلای‌فلای‌تودی مرجعی برای دریافت ویزای تایلند و رزرو تور و بلیط هواپیما است.

شما می‌توانید از خدمات دیگر این شرکت از جمله رزرو هتل، تهیه بلیط قطار و هواپیما، صدور ویزا، تهیه بیمه مسافرتی و تهیه تور و بلیط چارتر استفاده کرده و کل سفر خود را تنها با چند کلیک رزرو نمایید.

پشتیبانی ۲۴ ساعته این شرکت در 7 روز هفته و در تمامی مراحل سفر در دسترس شما خواهند بود تا سفری امن و ایده‌آل را تجربه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مردم با همت مدیران امکان پذیر است
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است